Moskva aselinnapea Liksutov esitas Navalnõi vastu hagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Liksutov
Maksim Liksutov Foto: SCANPIX

Moskva linnapea asetäitja Maksim Liksutov esitas kohtusse hagi opositsionääri Aleksei Navalnõi vastu, et kaitsta oma au ja väärikust.

Navalnõi oli süüdistanud Liksutovi välismaiste aktivate omamises.

«See pole esimene kord, kui Aleksei Navalnõi esitab minu aadressil põhjendamatuid süüdistusi. Ma tahaks need nüüd alatiseks ära lõpetada, mistõttu esitasin kohtusse hagi, et kaitsta au, väärikust ja ärialast reputatsiooni,» rääkis Liksutov täna Interfaxile.

Mais lõpus kirjutas Navanõi blogis, et Moskva transpordiküsimusi kureeriv aselinnapea omab Küprose firma Intellectico Holdings Limited aktsiaid. Nii rikub riigiametnik jõhkralt Vene Föderatsiooni korruptsioonivastase võitlemise seadusi, kirjutas opositsionäär.

Liksutov kinnitab, et lõpetas kõnealuse firmaga suhted 6. detsembril 2012, allkirjastades vastava dokumendi. Eestist pärit Liksutovi sõnul lõppesid siis ära ka tema kui aktsionäri õigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles