Vene õhujõud alustasid vägede ulatuslikku ümberpaigutamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene hävitaja Su-27, mida nähti 17. juunil Balti õhuruumis.
Vene hävitaja Su-27, mida nähti 17. juunil Balti õhuruumis. Foto: SCANPIX

Venemaa õhujõud alustasid Kesksõjaväeringkonna vägede lahinguvalmiduse kontrolli raames isikkoosseisu ja tenhika ulatuslikku ümberpaigutamist, teatas täna Vene kaitseministeeriumi pressitalitus.
 


«Vägede relokatsioonis osaleb üle 40 Antonov An-124 Ruslan, Iljušin Il-76, Antonov An-22 ja Antonov An-26 lennuki Tveri, Pihkva, Taganrogi ja Orenburgi lennuväebaasidest, mis sooritavad ainuüksi täna üle 50 lennu isikkoosseisu ja sõjatehnika toimetamiseks sihtkohtadesse,» teatas ministeerium avalduses.

Transpordilennukid võtavad isikkoosseisu ja tehnikat peale Severnõi lennuvälljal Ivanovos, Vostotšõi lennuväljal Uljanovskis, Tolmatšovo lennuväljal Novosibirskis ja Tškalovski lennuväljal Moskva lähistel.

98. õhudessantdiviisi ja 31 õhudessantbrigaadi sõdurid ja varustus toimetatakse Tšeljabinski oblastisse, kus nad osalevad koos Kesksõjaväeringkonna üksustega õppustel, teatas pressiteenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles