«Bondi-tüdruku» sõbranna nimetas süüdistusi alusetuks

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Chapman.
Anna Chapman. Foto: SCANPIX

Vene luurevõrgustiku ühe liikmena USAs vahi alla võetud 28-aastase Anna Chapmani sõbranna nimetas alusetuks naise britist eksabikaasa süüdistusi.

Alex Chapman tunnistas hiljuti ajalehele The Daily Telegraph antud usutluses, et abielule sai saatuslikuks mehe hirm, et naise endisest KGB agendist isa Vassili Kuštšenko mõjutab ka tütart luurajaks hakkama. Mehe sõnul kohtus Anna Champan salaja inimestega, keda ta nimetas «Vene sõpradeks».

Briti tabloidides tõsielulise Bondi-tüdrukuna kujutatava Anna Chapmani sõprade sõnul on tema eskabikaasa väited alusetud ning nad süüdistasid meest naise laimamises.

«Me oleme nördinud, mida Anna eksabikaasa tema kohta ütles,» ütles Natalja Zolotova veebiportaalile life.ru. «Anna polnud kunagi ülbe (nagu härra Chapman väitis). Ta on kahe jalaga maa peal ja tagasihoidlik. Ta võiks valetamise lõpetada,» jätkas Zolotova, kes enda sõnul rääkis hiljuti Ühendriikides vahi all viibiva Anna Chapmaniga.

«Abielu kestis ainult kaks ja pool aastat ja see lõppes Anna initsiatiivil. Ta pettus Alexis kiiresti ja mõistis, et ta polnud abikaasa vaid narr,» kirjeldas Zolotova, kelle sõnul ei meeldinud Annale meenutada luhta läinud abielu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles