Ameeriklanna elas üle 10 aasta koos oma mehe surnukehaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriva tähendusega
Pilt on illustreeriva tähendusega Foto: SCANPIX

Vanem lesest ameeriklanna elas koos oma viimase abikaasa surnukehaga üle 10 aasta, kuna ei suutnud tema surmaga leppida.

91-aastase Jean Stevensi kodus oli peale mehe ka eelmisel aastal surnud kaksikõe laip. Pärast tema lähedaste surma, kaevas vanadaam nende palsameeritud surnukehad üles ning tõi oma koju. Ta säilitas laipu nii hästi kui võimalik, kuni politsei need eelmisel kuul lõpuks ära viis, vahendab Telegraph.

«Mul on surmaga väga raske leppida,» ütles Stevens.

Stevens veetis oma abikaasaga peaaegu 60 aastat koos, kuni mees 1999. aastal suri. Jeani kaksikõde suri eelmise aasta oktoobris.

«Kui sa matad nad maha, siis see on hüvastijätt. Aga sellisel moel sain ma neid puudutada ja vaadata ja nendega rääkida,» kommenteeris vanaproua.

Stevens hoidis oma õde tema parimas riietuses magamistoa diivanil ning pihustas tema peale kallist parfüümi. Surnud abikaasale pani Stevens selga piduliku ülikonna ja lipsu ning hoidis teda garaaži sohval.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles