Timakova lükkas ümber jutud viisaastakutele üleminekust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Dmitri Medvedevi pressisekretär Natalja Timakova koos president Vladimir Putini pressišefi Dmitri Peskoviga.
Peaminister Dmitri Medvedevi pressisekretär Natalja Timakova koos president Vladimir Putini pressišefi Dmitri Peskoviga. Foto: SCANPIX

Vene peaministri Dmitri Medvedevi pressisekretär Natalja Timakova lükkas ümber kuuldused, nagu võtaks valitsus kasutusele viisaastakuplaani.

«See on väljamõeldis,» kinnitas ta.

Timakova selgitas, et valitsus planeerib oma töid vastavalt konkreetsetele dokumentidele. «Need on presidendi dekreedid, kus on kirjas vastavad tähtajad, mis peamiselt on seotud valitsuse tegevuse ja riiklike programmidega, neist igaühe  täitmiseks on oma tähtaeg.»

«Ka on olemas peamised finantsdokumendid – riigieelarve, mis koostatakse sõltuvalt kolmeaastasest plaanist,» lisas ta.

Seda, et valitsus plaanib võtta kasutusele Nõukogude Liidu asjast teada-tuntud viisaastakuplaanid, kirjutas ajaleht Izvestija viitega ühele tippametnikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles