Jakunin ja Setšin pidid sanktsioonide tõttu muutma oma puhkuseplaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigifirma Venemaa Raudteed president Vladimir Jakunin esinemas rahvusvahelisel raudteealasel ärifoorumil Sotšis 20. juunil.
Riigifirma Venemaa Raudteed president Vladimir Jakunin esinemas rahvusvahelisel raudteealasel ärifoorumil Sotšis 20. juunil. Foto: SCANPIX

Vene riigifirma Venemaa Raudteed (RŽD) president Vladimir Jakunin, kelle kohta USA, Austraalia ja Euroopa Liit kehtestasid sanktsioonid, plaanib nüüd esimest korda puhata raudteefirma sanatooriumis.

«Mitte sellepärast, et see oleks mingisugune demonstratsioon. Ausalt öeldes igatsen taga oma isiklikku kohta. Mul pole aega ei suvila jaoks ega ka lõunasse sõitmiseks. Ma pole kõigi nende tööaastate jooksul, mida on üheksa, mitte kordagi puhanud mitte üheski meie sanatooriumis. Võib-olla, et sõidangi sanatooriumisse,» jutustas Jakunin.

Rosnefti juht Igor Setšin rääkis varem, et lääne kehtestatud sanktsioonid lõid segi tema puhkuseplaanid. Ta kavatses koos lastega lennata Ameerika Ühendriikidesse ja sõita seal mootorratastega ringi. Nüüd pidi ta reisipiirangute tõttu sellest plaanist loobuma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles