Viini lennuväljal käib spioonivahetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgist startinud Vision Airlinesi lennuk Viini lennuväljal. Selle taga on näha Vene eriolukordade ministeeriumi lennukit.
New Yorgist startinud Vision Airlinesi lennuk Viini lennuväljal. Selle taga on näha Vene eriolukordade ministeeriumi lennukit. Foto: SCANPIX

Öösel New Yorgi La Guardia lennuväljalt startinud Boeing 767-200, mille pardal viibivad ilmselt kümme eile USAst välja saadetud Vene agenti, maandus täna Viini lennuväljal ning «parkis» Vene lennuki kõrvale, mille pardal on arvatavasti neli venelast, kelle Moskva nõustus USA-le üle andma.

AP teatas, et Boeing jäi mõni minut pärast maandumist kella 11.30 paiku (Eesti aja järgi 12.30) seisma Vene eriolukordade ministeeriumi lennuki kõrvale.

AFP fotograaf teatas sündmuskohalt, et lennukid paiknevad nõnda, et kummagi uksed pole lennujaama kogunenud fotograafide ja kaamerameeste vaateväljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles