Vene õhujõudude ülem: Ukraina lõhub omaenda majandust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene õhujõudude ülem Viktor Bondarev.
Vene õhujõudude ülem Viktor Bondarev. Foto: SCANPIX

Ukraina loobumine sõjalistehnilisest koostööst Venemaaga lõhub eelkõige Ukraina enda majandust, ütles täna Vene õhujõudude ülem Viktor Bondarev.

«Arvan, et Ukraina loobumine sõjalistehnilisest koostööst tähendab häda eelkõige Ukrainale endale, tema majanduse kukkumist. Arvan, et mõne aja möödudes lõpevad kõik nende soovid Läänega lõimuda väga halvasti – pole neid kellelegi vaja peale Venemaa,» sõnas Bondarev.

Kindrali sõnul on Läänel oma konkurents ja juba ammu välja kujunenud suhted: «Igal juhul annab see hoobi ennekõike ukraina rahva pihta.»

Vastates ajakirjanike küsimusele Vene-Ukraina sõjaväe transpordilennuki An-70 projekti saatusest, ütles Bondarev, et Venemaa tuleb sellega probleemideta toime. «Me ei näe siis mingit tragöödiat, et me seda lennukit lõpule ei viinud. Kui nad soovisid sellega lõpu teha – siis terviseks.»

Kindrali sõnul on Venemaal omaenda projektid: «Varsti tuleb välja Il-476, ja praegu me töötame kerge sõjaväe transpordilennuki Il-112 kallal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles