Soomlased ja britid on Riias suurimad välismaised seadusrikkujad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlaste meelehärmiks on Riia Vabadussambast kujunenud üks Briti poissmeeste lemmikvaatamisväärsusi, kus nood tihtipeale purjuspäi urineerimas käivad.
Lätlaste meelehärmiks on Riia Vabadussambast kujunenud üks Briti poissmeeste lemmikvaatamisväärsusi, kus nood tihtipeale purjuspäi urineerimas käivad. Foto: SCANPIX

Läti pealinnas panevad kohalike järel kõige rohkem seadusrikkumisi toime Soome ja Suurbritannia kodanikud, selgub Riia munitsipaalpolitsei statistikast. Eesti on kaheksandal kohal.

Selle aasta esimese kuu jooksul pidas politsei Riias erinevate rikkumiste eest kinni 58 Soome, 53 Suurbritannia, 44 Saksamaa, 28 Norra, 27 Rootsi, 26 Prantsusmaa, 21 Venemaa, 17 Eesti, 16 Leedu ja kaks Poola kodanikku, vahendas uudisteagentuur LETA.

Kui aga vaadata liiklusrikkumisi, siis neid registreeriti kõige rohkem Leedu, Eesti ja Venemaa sõidukijuhtide puhul.

Kokku registreeris politsei Riias jaanuarist juunini 430 rikkumist teiste riikide kodanike poolt. Trahv määrati ligi 300 välismaalasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles