Kaheksajalg Paulist võib saada miljonär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oraakel kaheksajalg Paul
Oraakel kaheksajalg Paul Foto: SCANPIX

Ekspertide hinnangul on jalgpalli maailmameistrivõistlustel hiilanud kaheksajalg Paul muutunud selliseks staariks, et teda võidakse kasutada toodete ja teenuste reklaamimisel, misläbi võib kaheksajalast miljonär saada.

Jalgpalli maailmameistrivõistluste staariks kerkis kaheksajalg Paul, kes ennustas õigesti kaheksa järjestikuse mängu tulemuse, kirjutas CNN.

PR-guru Max Clifford rääkis CNNile, et Pauli ennustusvõime on imeline ja tema arvates saaks kaheksajalga kasutada kergemasisulistes reklaamides, mis tooks sisse umbes kaks kuni kolm miljonit naela.

«Teda saaks kasutada reklaamide, kus väidetakse, et Paul ütles, et keegi on maailma parim,» tõi ta näiteks.

Cliffordiga nõustus International Marketing Partnersi juht Allyson Stewart-Allen, kelle hinnangul pole kuulsus püsiv, kuid praegu on kaheksajala kasutamiseks mitmeid võimalusi.

«Näiteks võiks teda kasutada konkureerivate brändide reklaamides: Pepsi ja Coke – kumba Paul eelistaks?» selgitas ta.

Lisaks on avatud mängutööstus ja teisedki valdkonnad.

Kui keegi soovib Pauliga koos raha teha, peab ta aga kiiresti tegutsema, sest kaheksajalg on juba kaks ja pool aastat vana ning tema liigi keskmine eluiga täitub kuue kuu pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles