Barack Obama: Robin Williams oli ainulaadne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama edastas näitleja ja koomiku Robin Williamsi perekonnale staari surma tõttu kaastundeavalduse.

Lisaks USA presidendile avaldasid kaastunnet ka esileedi Michelle Obama ning tütred Malia ja Sasha, kirjutab AFP.

«Robin Williams oli lendur, arst, kummitus, lapsehoidja, president, professor, Pter Pan ning mida kõike veel. Ta oli ainulaadne ja kordumatu,» lausus Obama viidates Williamsi paljudele filmirollidele.

Obama lisas, et Williamsi ebatavaline talent pani inimesi nii naerma kui nutma.

«Ta jagas oma harukordset talenti meie kõigiga ning ka nendega, kes olid raskes olukorras. Näiteks tema filme ja live-esinemisi said nautida USA armeeüksused välismaal ning meie oma riigis elavad vaesed,» lisas president.

Paljud Williamsi kaasstaarid on tema surmast šokeeritud ning nad edastasid sotsiaalmeedias kaastundeavalduse.

Nende seas olid režissöör Steven Spielberg, saatejuht Ellen DeGeneres, laulja Miley Syrus ning laulja ja näitleja Jared Leto.

63-aastaneRobin Williams leiti eile oma kodust Californias surnuna. Politsei kahtlustab, et depressiooniküüsis olnud näitleja tegi enesetapu. Staari surm tuli tema abikaasa ja perekonna jaoks ootamatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles