Istanbuli turvakaamerale jäi julm kassipiinamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Istanbuli Fatih'i piirkonnas jäi turvakaamerale see, kuidas üks kohalik mees julmalt kaks kassipoega surnuks peksab.

Videolt on näha, kuidas mees väikseid loomi julmalt jalaga taob ning täiskasvanud must kass, ilmselt nende ema, üritab poegi kaitsta.

Arvatakse, et sama mees on samas piirkonnas ennegi hulkuvaid kasse-koeri hukanud.

Klipp tuli ilmsiks pärast seda, kui kaht surnud kassipoega näinud kohalikud hakkasid juhtunu kohta uurima.

Kassipojalaibad leidnud Nurcan Manastırlı otsustas, et võtab nende ema endale. «Kui ma tõin tagasi tänavale, kus ta oma pojad kaotas, hakkas ta neid igalt poolt otsima. Ta vaatas igale poole, puude alla, autode alla,» kirjeldas naine. «Ta lootis neid ikka veel elusana leida.»

Vähem kui nädal varem jäi turvakaameratele mees, kes peksis Eskişehiri piirkonnas koera, kes teda rünnanud polnud. Eskişehiris on varem pahameelt põhjustanud ka video tudengist, kes piinas ja tappis ära oma naabri kassi.

Türgi parlament võttis juunis vastu uue loomakaitseseaduse, milles on ette nähtud karmimad karistused – isegi vangistus – loomade väärkohtlemise eest. Loomakaitsjate sõnul on seadused aga siiski puudulikud, sest vägivaldurit saab karistada vaid juhul, kui ta on looma omanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles