Berlusconi kiitis oma lauluoskust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aznavour ja Berlusconi.
Aznavour ja Berlusconi. Foto: SCANPIX

Itaalia peaminister Silvio Berlusconi sai eile Milano katedraalis autasu oma poliitiliste saavutuste eest ja esitles seal laulnud legendaarset prantslast Charles Aznavouri väitega, et on parem laulja kui tema, vahendas AFP.

«Keegi kirjutas, et ma peaksin temaga koos esinema, kuid mu positsioon takistab seda tegemast. Pealegi  oleksin kindlasti olnud temast parem laulja,» naljatas Berlusconi Aznavouri esitledes.

Nooruses ise kruiisilaevadel laulnud Berlusconi esitles Aznavouri pärast seda, kui sai Milano provintsi 150. aastapäeva üritusel auhinna oma poliitilise karjääri eest. Ühtlasi kiitis ta oma valitsuse saavutusi nagu prügikriisi lahendamine Napolis ja võitlus organiseeritud kuritegevusega.

Lisaks olevat tal teeneid Venemaa-Gruusia sõja lõpetamisel 2008. aastal ning USA ja Prantsusmaa lähendamisel.

Berlusconi viibis Milano katedraalis esimest korda pärast seda, kui vaimuhaigusi põdenud mees teda sama kirikut kujutava suveniiriga mullu 13. detsembril ründas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles