Langevarjuga sõitnud eesel on tervise juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesel varjuga.
Eesel varjuga. Foto: SCANPIX

Vene eesel, kes sai üle maailma tuntuks pärast seda, kui ta Aasovi mere ääres langevarjuga paadi taga sõitis, on üles leitud ja täie tervise juures, teatas miilits uudisteagentuuri AFP vahendusel.

Eesli panid varju külge kohalikud ettevõtjad, kes tahtsid nii inimesi oma eraranda parasailing’uga tegelema meelitada.

Rannas suvitanud kohalikke ja turiste ehmatas aga looma meeleheitlik karjumine ning pärast kohalikus ajalehes ilmunud lugu algatas miilits juhtunu kohta juurdluse.

Nüüd on loomaarstid pool tundi õhus olnud ja seejärel õnnetult maandunud eesli üle vaadanud ja ei leidnud tal mingeid vigastusi.

Pole aga teada, milline on eesli vaimne seisund. Loomakaitseaktivistid, kes nimetasid reklaamikampaaniat julmaks, on öelnud, et eesel oli ilmselt nii lendamisest kui vette maandumisest šokis.

Piltidel ja telekaadritel on näha, kuidas eesel õhku tõustes paaniliselt jalgu vibutab kui paat tema all vees ringi sõidab.

Kohalikud võimud pole veel otsustanud, kas eesli omanikule ka süüdistus esitatakse. Temrjuki linnas elav omanik ise ei näinud oma teos midagi halba, sest rannasviibijatel olevat olnud lõbus seda vaadata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles