Azov: Mariupoli ja Novoazovski juures käivad rasked lahingud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Azovi pataljoni võitlejad Mariupolis.
Azovi pataljoni võitlejad Mariupolis. Foto: SCANPIX

Ida-Ukrainas Novoazovski ja Mariupoli vahel käivad rasked lahingud, vabatahtlikest koosneva Azovi pataljoni kinnituserl on Ukraina jõustruktuuride sõdurid raskes olukorras.  

Terrorismivastase operatsiooni üksused sõdivad Novoazovski suunal, Azovi võitlejad osalevad lahingutes Mariupoli juures.

«Armee tungib Azovi pataljoni abiga rasketes lahingutes peale Novoazovski suunas. Võitleme iga meie maapinna meetri eest, olukord on äärmiselt keeruline,» edastas Azovi pataljon Twitteri kaudu.  

Lisaks edastas pataljon, et terve öö tulistati Mariupoli lähistel miinipildujatest ja suurtükkidest Ukraina terrorismivastase operatsiooni üksuste positsioonide pihta.

«Azovi pataljon hoiab positsioonidest kinni. Mariupoli saabusid Ukraina sõdurid, armee peab lahinguid.»   

Terroristid teatavad sotsiaalmeedias, et neil õnnestus hommikul hävitada Mariupoli sissesõidul asunud Ukraina relvajõudude kontrollpost. Nende väitel on lahingutes hukkunud ligi 50 Ukraina sõdurit ja Azovi pataljoni võitlejat.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles