Halonen hakkab Harvardis loenguid pidama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITAR-TASS: ST PETERSBURG, RUSSIA. APRIL 5, 2013. Finland's former president Tarja Halonen addresses a conference of the leaders of Baltic Sea nations at the 2013 Baltic Sea Forum. (Photo ITAR-TASS/ Yuri Belinsky)
ITAR-TASS: ST PETERSBURG, RUSSIA. APRIL 5, 2013. Finland's former president Tarja Halonen addresses a conference of the leaders of Baltic Sea nations at the 2013 Baltic Sea Forum. (Photo ITAR-TASS/ Yuri Belinsky) Foto: Belinsky Yuri/ITAR-TASS

Soome eelmine president Tarja Halonen hakkab kevadel pidama loenguid Ameerika Ühendriikides Harvardi ülikoolis.

Tema teemadeks saavad olema rahvusvaheline poliitika ja jätkusuutlik areng. «Soomes ei paku jätkusuutlik areng huvi,» ütles Halonen YLE uudistele.

Endine riigipea korraldab nüüd oma asju. Nende seas pole tühiseks küsimuseks ka kasside ja kilpkonnade hooldamise organiseerimine, vahendas Soome rahvusringhääling.  

Harvardi ülikool on saanud tuntuks Soome poliitikute teadustemplina alates 2000. aastast, kui Keskerakonna kunagine liider Esko Aho sõitis sinna tööle pärast valimiskaotust Tarja Halonenile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles