Teismelisi tükeldanud vene satanistid saadeti vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

End satanistideks kuulutanud kuus noort venelast mõisteti täna Venemaal kuni 20 aastaks vangi nelja teismelise rituaalse tapmise ja tükeldamise eest.

Kõik kuus süüdimõistetut olid veretöö sooritamise ajal 2008. aasta juunis teismelised, neli alaealised. Väidetavalt sõid nad Moskvast kirdesse jääva Jaroslavli lähedases metsas ka oma ohvrite kehaosi. Teismeliste tükeldatud laibad leiti metsa maetuna sama aasta augustis, vahendas AFP.

Jaroslavli ringkonnakohus mõistis kõik süüalused süüdi mõrvas, neist neli ka tapetute laipade rüvetamises.

Pikima, 20-aastase vabadusekaotusega karistati rühmituse liidriks peetavat Nikolai Ogolobnjakki. Neli alaealist said kõrgeima lubatud karistuse mõrva eest – kümme aastat. Kuues süüdimõistetu kuulutati vaimuhaigeks ja anti psühhiaatrilise järelevalve alla.

Satanistid, kes olid varem sooritanud loomade ohverdamisi, pussitasid oma ohvreid, tükeldasid nende laipu ja sõid nende kehaosi, kirjutas Komsomolskaja Pravda viitega uurijatele.

Prokurör Tatjana Ratšinskaja ütles pärast kohtuotsuse teatavakstegemist, et kuriteod olid jälestusväärsed ja ebainimlikud. Protsess toimus kuriteo iseloomu ja alaealiste osaluse tõttu kinniste uste taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles