Vene meedia ilgub Gruusia ministri «stripifoto» kallal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia majandusminister Vera Kobalia.
Gruusia majandusminister Vera Kobalia. Foto: livejournal.com

Vene meedia on saanud hambusse internetis avaldatud foto ööklubis poseerivast Gruusia majandusministrist, mis olevat näide sellest, et president Mihheil Saakašvili nimetab oma valitsusse strippareid, kirjutab The Independent.

Saakašvili nimetas 28-aastase Vera Kobalia ministriks sel kuul. Tegu on Kanadas 15 aastat elanud grusiiniga, kel pole varasemat poliitikakogemust. Väidetavalt kohtus ta Saakašviliga veebruaris Vancouveri taliolümpial.

«Skandaal» tema foto ümber algas sellest, kui üks Gruusia ajaleht avaldas Kobalia Facebooki küljelt võetud pildi, millel ta koos õe ja kolme sõbrannaga napis rõivastuses poseerib. Vene meedia teatel on foto tehtud ühes Vancouveri stripiklubis.

Kobalia väitis, et tegelikult on pilt tehtud ligi 10 aastat tagasi, kui ta Floridas puhkamas käis. «Kui kõige halvem asi, mida opositsioon või keegi teine minust leida suudab, on üks vana ülikooliaegne foto, ei näe ma selles midagi sobimatut,» ütles ta.

Kobalia kannab fotol kleiti ja pildilt ei ole kuidagi võimalik välja lugeda, et ta striptiisist osa võttis. See ei takistanud tabloidil Komsomolskaja Pravda aga eile avaldamast lugu pealkirjaga «Stripparitest ministriteks», millesarnaseid avaldati Independenti teatel ka teistes Vene väljaannetes.

Minister ise eile kommentaare ei jaganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles