Saadik: Pariis loodab Vene-vastaste sanktsioonide kiiret tühistamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhovi-nimelise Moskva Kunstiteatri kunstiline juht Oleg Tabakov koos Prantsusmaa suursaadikuga Venemaal Jean-Maurice Ripert'iga (vasakul).
Tšehhovi-nimelise Moskva Kunstiteatri kunstiline juht Oleg Tabakov koos Prantsusmaa suursaadikuga Venemaal Jean-Maurice Ripert'iga (vasakul). Foto: SCANPIX

Pariis loodab Vene-vastaste sanktsioonide peatsele tühistamisele, et koostöö Moskvaga saaks täies ulatuses jätkuda, ütles täna Prantsuse suursaadik Moskvas Jean-Maurice Ripert.

«Loodame juba lähitulevikus sanktsioonidetsüklist väljuda. Tulime siia, Sverdlovski oblastisse, et olla valmis hetkeks, kui on võimalik Prantsuse-Vene koostöömasin täiel jõul käivitada,» ütles saadik.

Ripert kinnitas, et sanktsioonid ei ole mõeldud pikaajalistena ning lõpetatakse.

«Kui jätta kõrvale Krimmi annekteerimine, mida me ei tunnusta, siis kui kõik teised Ukraina probleemid on leidnud rahumeelsed lahendused, mida praegu jõustatakse. Positiivsed kõnelused käivad Ukraina, Venemaa ja Euroopa Liidu vahel ka maagaasi üle,» lisas saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles