Kremli-meelne uudisteportaal põhjendas veidralt krimmitatari noormehe surma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimmitatarlased mais Simferopolis protestimas.
Krimmitatarlased mais Simferopolis protestimas. Foto: SCANPIX

Krimmi regionaalsest keskusest Simferopolist leiti kadunud olnud krimmitatarlase surnukeha, teatas täna venemeelne uudisteagentuur.

Moskva-meelse uudisteagentuuri Kryminformi veebilehe info kohaselt suri üliõpilane Beljal Beljalov tundmatu aine suitsetamise tagajärjel, kirjutas Raadio Vaba Euroopa. Krymformi teatel leiti üles ka teine kadunud olnud krimmitatarlane Atrjom Dairabekov, kes oli samuti tundmatut ainet suitsetanud. Tema elu suutsid arstid päästa.

Kahe noormehe kadumisest teada andnud Dairabekovi sugulase keeldusid Kryminformi teateid kommenteerimast. Ka krimmi venemeelne siseministeerium keeldus kommentaaride jagamisest.

Möödunud nädalal leiti Krimmis ka 25-aastase krimmitatarlase Edem Asanovi surnukeha, kes oli varem samuti kadunuks kuulutatud.

Turgi rahvaste hulka kuuluvad krimmitatarlased olid need, kes märtsis nn referendumist enamjaolt osa ei võtnud ja Vene annektsiooni heaks ei kiitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles