Soomlanna pussitas oma õetütreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Turkki
Lisa Turkki Foto: SCANPIX

USA politsei vahistas New Yorgis väidetavalt Soome päritolu naise, kes oli oma kahte õetütart mitmeid kordi noaga pussitanud.

39-aastane Lisa Turkki helistas laupäeva õhtul ise politseisse ning väitis, et ta pussitas 7-aastast Maeve’i ja 9-aastast Annabell Kellyit, vahendab CBS.

Kui politsei sündmuspaika jõudis, oli Turkki maja ees ning kaks tüdrukut lamasid veristena köögi põrandal. Politsei sõnul oli vaatepilt üpris jube, aga lapsed suutsid kuni ametijõudude tulekuni teadvusel olla.

«Köögis oli palju verd ning kaks kööginuga, millega lapsi pussitati,» kirjeldas olukorda Bedfordi politsei Jeffery Dickan

Turkki, kes on laste ema õde, valvas tüdrukute järele, kuna nende vanemad olid läinud kontserdile. Naise motiiv on hetkel selguseta. Analüüsid näitasid, et ta ei olnud ei purjus ega narkootikumide mõju all.

Mõlemad tüdrukud on pärast operatsiooni stabiilses seisundis.

USA uudistekanali NewsChannel9 väitel oli Turkki hiljuti Soome naasnud, kus ta oma sõpru ja perekonda külastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles