Legendaarne moelooja Oscar de la Renta suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar De La Renta 2006. aasta arhiivipildil.
Oscar De La Renta 2006. aasta arhiivipildil. Foto: SCANPIX

Üks maailma kuulsamaid moeloojaid Oscar de la Renta suri eile 82-aastasena, teatas ABC News.

De la Renta tervist kirjeldas New York Times sellel kuul ebakindlana. 2006. aastal oli mehel diagnoositud vähk. Disainer suri oma Connecticuti osariigis asuvas Kenti kodus.

Instagrami postitatud fotos mälestas mehe publitsist Lisette Trepaud de la Renta surma. Ta kirjutas hispaania keeles: «Täna alustab oma elu kõige olulisemat rännakut mu jumaldatud sõber, mu mentor, mu usaldusalune, mu parim nõuandja ja kaitsja. Ta alustab tagasiteed Jumala juurde. Täna on mu elu kõige kurvem päev.»

De La Renta sündis 1932. aastal Dominikaani vabariigis Santo Domingos. Temast sai üks 20. sajandi kuulsamaid moeloojaid, kes riietas paljusid USA esileedisid, kelle hulgas olid Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Hillary Clinton ja Michelle Obama. Ka disainis ka riideid paljudele kuulsustele nagu Audrey Hepburn, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Oprah Winfrey, Kristen Stewart ja  Penelope Cruz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles