Vnukovo peadirektor pani koos asetäitjaga ameti maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vnukovol lumesahka juhtinud Vladimir Martõnenko jääb vahi alla 21. detsembrini.
Vnukovol lumesahka juhtinud Vladimir Martõnenko jääb vahi alla 21. detsembrini. Foto: SCANPIX

Moskva Vnukovo rahvusvahelise lennuvälja peadirektor Andrei Djakov ja tema asetäitja Sergei Solntsev andsid ööl vastu 21. oktoobrist juhtunud traagiliste sündmuste tõttu lahkumisavalduse.

Lennujaama pressikeskuse teatel langetas lahkumisotsuse Vnukovo direktorite nõukogu, mis otsustab nii ametisse nimetamised kui töötajate lahkumised, vahendas Interfax.

Moskva Basmannõi kohus teatas täna, et nelja inimese elu nõudnud lennuõnnetuse ajal lumekoristusmasinat juhtinud Vladimir Martõnenko võeti kaheks kuuks ehk kuni 21. detsembri vahi alla.  

Mees oli varem öelnud, et jõi enne rooli taha istumist kohvi koos likööriga. Uurijad on kinnitanud, et tema verest leiti väheses koguses alkoholi.

Martõnenko advokaat Aleksandr Karabanov väidab, et tema klient ei joonud alkohoolseid jooke, sest põeb kroonilist südamehaigust. Seda võivad kinnitada nii pereliikmed kui arstid, lisas Karabanov.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles