Ka Hollandis vahistati oma beebide tapmises kahtlustatav naine

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja, mille pööningult leiti kolm kohvritesse pakitud imikulaipa.
Maja, mille pööningult leiti kolm kohvritesse pakitud imikulaipa. Foto: SCANPIX

Hollandi politsei vahistas 25-aastase naise, keda kahtlustatakse viimase kaheksa aasta jooksul vähemalt kolme oma lapse tapmises, kirjutab ajaleht Irish Examiner.


Politsei teatel leidsid nad naise Amsterdamist 140 kilomeetrit põhja poole jäävas Nij Beetsi külas asuvat kodu läbi otsides pööningult neli kohvrit, millest kolm sisaldasid beebide maiseid jäänuseid. Neljanda kohvri sisu pole Irish Examinerile teada.

Korrakaitsjate tähelepanu juhtis selles majas toimuvale üks sama kandi elanik, kes rääkis politseile oma kahtlustest naise suhtes, kes väitis talle, et oli pärast sünnitusi andnud lapsed adopteerida. Läbiotsimise käigus selgus, et beebid oli neile uue kodu andmise asemel tapetud.

«Ta ei suutnud anda usutavat selgitust oma raseduste ja sündinud beebide kohta,» ütles politseikomissar Wim van Essen pressikonverentsil. «Seejärel ta arreteeriti 4. augustil kui kahtlusalune ning tema vanematekodu otsiti läbi.»

Samal pressikonverentsil selgitusi jaganud prokuröri Annette Bronsvoorti sõnul pole veel selge, kas imikud sündisid elusalt.

«See on kohutav, küla on šokis,» rääkis üks Nij Beetsi elanik telefoniintervjuus Irish Examinerile. «See naine on külas väga tuntud.»

Politsei teatel koliti naise ema ja isa ajaks, kui läbiotsimine jätkub, majast välja. Vanemate väitel ei teadnud nad rasedustest midagi ja korrakaitsjate kinnitusel pole nad ka kahtlusalused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles