Rootslanna kogub vägistamissüüdistustega Kreekas kindlustusraha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka rand.
Kreeka rand. Foto: SCANPIX

Mitu Kreekas puhanud Briti meest on langenud blondi rootslanna ohvriks, kes petab vägistamissüüdistustega välja kindlustusraha, vahendab ajaleht Irish Independent.


Ühe valesüüdistuse saanud mehe advokaadi teatel on selle 26-aastase naise ohvrite seas vähemalt neli britti. Rootslannat, keda kirjeldatakse kui atraktiivset blondiini, otsivad taga nii Kreeka ja Rootsi politseinikud kui Interpol.

Inglismaal Nottinghamshire’s õpetajana töötav Ross Mitchell kohtus rootslannaga 2008. aasta juunis Kosi saarel Kardamena linnas puhates.

Naine väitis hiljem, et britt püüdis teda hotellitoas vägistada. Mees pandi trellide taha, kust ta pääses vabaks 2400-eurose (umbes 37 600 krooni suuruse) kautsjoni eest. Ajaks, kui selgus, et süüdistus oli vale, oli rootslanna juba pagenud kodumaale. Mitchell pole kautsjoniraha siiani tagasi saanud.

Kreeka meedia teatel fabritseeris naine vägistamissüüdistusi kindlustusraha saamiseks. Mitchelli advokaadi Alcybiades Hajantonise sõnul informeerisid Rootsi võimud neid sellest, et sama naine talle 200 000 eurot (3,1 miljonit krooni) toonud vägistamispettust korraldanud veel vähemalt kolm korda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles