Moskvas peeti kinni neli huligaanitsenud soomlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundmatu sõduri haud Moskvas.
Tundmatu sõduri haud Moskvas. Foto: SCANPIX

Moskva politseinikud pidasid kesklinnas kinni neli purjus Soome kodanikku, kes Vene meedia väitel pildusid tooreste munadega tundmatu sõduri hauamonumenti.

Soome suursaatkonna pressiatašee Kari Ahlberg kinnitas Ilta-Sanomatele, et mehed otseselt mälestusmärki ei pildunud – intsident juhtus selle lähistel.     

Ahlbergi sõnul pidid mehed maksma trahvi 500 rubla ehk umbes 10 eurot avaliku korra rikkumise pärast.   

Korrakaitsejõudude esindaja rääkis Interfaxile, et intsident leidis aset eile õhtul kella 21 paiku (kohaliku aja järgi). Välismaalaste  suhtes koostati administratiivõigusrikkumise protokoll huligaansust puudutava paragrahvi alusel. Täna anti nelik üle Soome Moskva konsulile.

Suursaatkonna pressiatašee Ahlbergi kinnitusel lubati meestel aga iseseisvalt politseijaoskonnast lahkuda. Kõik neli on nüüd juba kodumaal tagasi, lisas ta.

Venemaa pealinna politsei pressiteenistusest kinnitati Interfaxile, et politseijaoskonda oli toimetatud neli avalikku korda rikkuda püüdnud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles