Murdvargast ema võttis lapsed tööle kaasa

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastega tegutsenud naisvaras võttis kaasa vaid ehteid.
Lastega tegutsenud naisvaras võttis kaasa vaid ehteid. Foto: SCANPIX

Ohio osariigis elavat 26-aastast naismurdvarast Samantha Brewerit, kes võttis oma lapsed kuritöödele kaasa, võib oodata kuni 90-aastane vangistus, kirjutab The Cincinnati Enquirer reports.


Mais, kui Brewer arreteeriti, oli ta taas rase. Juunis tunnistas ta end süüdi sissemurdmistes mitmetesse kodudesse, lapsed kaasas.

«Ta kasutas rasedust ära süütuna paistmiseks,» rääkis Harrisoni detektiiv Norb Koopman. «Ja see töötas.»

Politsei teatel lahkus Brewer tüüpiliselt kodus koos oma viie- ja seitsmeaastase pojaga, et viia nood kooli, teel sinna aga murdis ka sisse mõnesse majja. Vähemalt ühel juhul tõstis ta läbi purustatud akna oma väikse poja sisse ja lasi tollel seestpoolt ukse lahti keerata. Tavaliselt nabis ta kaasa vaid juveelikarbi või selle sisu ning muid väärtesemeid kaasa ei võtnud.

Brewerile esitati süüdistus nii murdvargustes kui laste ohtuseadmises. Ta ise ütles politseile, et valis kuritegeliku tee seetõttu, et oli töötu ja tema elektrikust abikaasa oli just läinud töövõimetuspuhkusele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles