Jaanus Piirsalu blogi: Postimees Krimmis

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Piirsalu
Jaanus Piirsalu Foto: Postimees

Postimehe ajakirjanik Jaanus Piirsalu sõidab sel nädalal Krimmi, tuues sealt oma tähelepanekud blogi vahendusel ka Postimehe lugejateni nii sõnas, pildis kui videos.

Piirsalu viibib Krimmis 4.-11. novembrini ning plaanib külastada Simferoopolit, Bahtšisaraid, Sevastoopolit, Jaltat ning Krimmi eestlaste küla Krasnodarkat.

Ajakirjanik püüab oma Krimmi-reisil leida muu hulgas vastuse küsimusele, kuidas krimlased ise näevad oma tulevikku nüüd, mil nad on Euroopast ära lõigatud. Milline on krimmi-tatarlaste praegune olukord? Mis saab välismaalaste, seal hulgas eesti ärimeeste varadest Krimmis? Mis saab eesti keele õpetamisest Aleksandrovka keskkoolis, kus õpetajata jäid 22 eesti keelt õppinud lasti? Lisaks palju muud põnevat.

Piirsalu muljeid saab Postimehe veebist lugeda juba teisipäeval. Kui soovid ajakirjanikuga jagada mõnd infokildu Krimmist, saab talle kirjutada aadressil jaanus.piirsalu@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles