Snoop Dogg teatas, et armastab Valgevenet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg.
Snoop Dogg. Foto: Liis Treimann

USA räppar Snoop Dogg paistab Valgevenet armastavat, vähemalt viitab sellele tema rõivabrändi all avaldatud särgi- ja aksessuaarikollektsioon.

Esemed on müügil tema veebipoes sildi all «Snoop armastab Valgevenet», kirjutab Raadio Vaba Euroopa.

Räppar postitas Instagrami foto seljakotist, mida kaunistab traditsiooniline Valgevene tikandimuster. Samamoodi näevad välja ka särgid, iPhone’i ning sülearvuti ümbrised.

HoodGraffi disainitud seljakott. Foto:
HoodGraffi disainitud seljakott. Foto: Foto: Instagram

Esemete disaini kujundas Valgevenest Vitebski linnast pärit tänavakunstike rühmitus HoodGraff. HoodGraffi liige Artsjom sõnas Raadio Vaba Euroopale, et Snoop Dogg võttis nendega ühendust möödunud aasta lõpus. «Ta on meie tegevusel kaua aega silma peal hoidnud,» teatas Artsjom.

Artsjomi sõnul pakkus räppar sel suvel nende rühmitusele välja võimaluse mõelda välja tema veebipoes müüki minevate riiete kujundus. «Talle meeldisid ornamendid ja mustrid väga ning teda üllatasid, kuivõrd ebaharilikud mustrid Valgevenel on. Ta polnud kunagi varem midagi sellist näinud. Ta ütles, et teeme asja ära ja nii see algas,» jutustas ta.

Snoop Doggi põhjaliku Valgevene-huvi taust jääb aga saladuseks. HoodGraffi liikmed pidid aga Venemaale ümber asuma, sest Valgevene võimudele nende tegevus ei imponeeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles