Moskvas tapeti miilits

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sudu tõttu näomaski kandev miilitsatöötaja Moskvas.
Sudu tõttu näomaski kandev miilitsatöötaja Moskvas. Foto: SCANPIX

Moskvas täna öösel puhkenud tulevahetuses kahe Põhja-Kaukaasiast pärit mehega hukkus üks miilits ja veel kaks sai haavata.

Intsident leidis aset varsti pärast südaööd, kui miilitsapatrull peatas Venemaa pealinna lõunaosas autoga sõitnud kaks meest isikukontrolliks, vahendas AFP Moskva miilitsa pressiesindaja Anatoli Lastovetski sõnu.

Ühel mehel õnnestus põgeneda, teine aga võttis välja relva ja hakkas ilma sõnagi lausumata tulistama, ütles Lastovetski. Üks miilits sai surma ja kaks viidi kuulihaavadega haiglaravile. Üks neist on kriitilises seisundis.

Samuti kuulihaavu saanud tulistaja peeti kinni ja viidi haiglasse, kus ta hiljem suri. Mõlemad kaukaaslased olid Lastovetski sõnul pärit Mahhatškala linnast Dagestanis.

Moskva miilitsaülem Vladimir Kolokoltsev märkis televisioonis esinedes, et korrakaitsjad peavad Vene pealinnas töötama äärmuslikes tingimustes, lisades, et Moskva tänavatel käib praegu sõda kurjategijate vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles