Türgi jalgpalliklubi asus võitlusse «imaamihabemetega»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide jalgpallihabemikust: Beşiktaşe klubi treener Slaven Bilic.
Näide jalgpallihabemikust: Beşiktaşe klubi treener Slaven Bilic. Foto: SCANPIX

Türgi jalgpalliklubi otsustas kopsakate trahvide abil asuda võitlusse habemetega, sest klubi juhi hinnangul meenutavad mõned nende mängijad välimuselt juba imaamikooli õpilasi.

«Ma olen 80 aastat vana ja ajan habet iga päev,» rääkis jalgpalliklubi Gençlerbirliği juht İlhan Cavcav. Tema sõnul ootab habemega jalgpallureid nüüd 25 000 Türgi liiri ehk ligi 9000 euro suurune trahv.

«Mees, kas see on mingi imaamikool? Sa oled sportlane. Sa peaksid olema noortele eeskujuks,» rääkis Cavcav, kurtes, et aina kasvav habemike arv jalgpallimaailmas mõjutab halvasti ka tema oma lapselast.

Halbade näidetena tõi Cavcav välja Beşiktaşe klubi treeneri Slaven Bilici, Beşiktaşe keskmängija Olcay Şahani, Fenerbahçe väravavahi Volkan Demireli ja Galatasaray keskmängija Selçuk İnani.

Cavcavi sõnul esitas ta ka Türgi jalgpalliliidu esimehele Yıldırım Demirörenile palve keelata habemed kogu riigi jalgpallureile.

«Ta ütles mulle, et nad ei saa sellist piirangut kehtestada, sest UEFA ei luba,» rääkis Cavcav. «Mul on UEFAst kõrini. Ma tahaks, et me saaksime oma jalgpalli mängida kusagil mujal.» Ta lubas, et katsub ka teisi klubisid veenda habemete vastu astuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles