Brasiilias saadeti trellide taha kannibalidest armutrio

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kirde-Brasiilias saatis kohtunik 20-23 aastaks trellide taha kolm inimest, kes mõisteti süüdi ühe naise tapmises ja ärasöömises.

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira sai 23-, tema abikaasa Isabel Cristina Pires ja armuke Cristina Oliveira da Silva kumbki 20-aastase vangistuse.

Kolmik müüs naise liha sisaldanud küpsetisi väidetavalt naabritelegi.

Lisaks ärasöödule võttis see trio omaks veel kahe naise tapmise, mille eest ootab neid veel üks protsess. Samas lubas kannibalikolmiku kaitse-advokaat otsuse edasi kaevata.

Kõik kolm võeti vahi alla Garanhunsi linnas 2012. aasta aprillis.

Ärasööduks oli kodutu Jessica Camila da Silva, kes ei olnud ühegagi ründajaist suguluses.

Oma ohvreid meelitasid nad majja lubadusega pakkuda lapsehoidjakohta. Kolmiku väitel oli ärasöömine osa puhastusrituaalist. Vahistamisel rääkisid nad ka seda, et on osa grupist, kes toetab maailma puhastamist ja rahvastiku vähendamist.

Lisaks inimjäänustele tagaaias leidis politsei Negromonte kogu läbiotsimisel ka mehe kirjutatud 50-leheküljelise raamatu pealkirjaga «Skisofreeniku paljastused». Seal väitis isand, et kuuleb hääli ja tema kinnismõte on naiste tapmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles