Abikaasa peksis Türgi uudisteankru halvatuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kübra Eken saatejuhina.
Kübra Eken saatejuhina. Foto: Repro

Türgi uudisteankur Kübra Eken ja tema perekond süüdistavad naise abikaasat tema halvatuks peksmises. Väidetavalt kaotas naine kaks päeva pärast emaks saamist võime rääkida ja liikuda oma rusikad käiku lasknud abikaasa käe läbi.

30-aastase Ekeni abikaasa, kes on juurdluse ajaks avalikkusele teada vaid initsiaalide N.B.E. järgi, teatas esialgu tema pereliikmetele, et naine jäi halvatuks keisrilõike tagajärjel. Kaks kuud hiljem aga said nad operatsiooni teinud arstilt teada, et Ekenist sai voodihaige peksu tagajärjel.

Seejärel avastas Ekeni perekond peksusüüdistusega politseiraporti, mis oli valminud 2013. aasta 22. juunil, pärast seda, kui haigla teatas neile teadvusetult toodud patsiendi vigastustest. Siis otsustasid nad minna kohtusse.

Eken andis tunnistusi tähthaaval sõrmega alfabeeti puudutades. Naise jutu järgi lõi tema abikaasa teda neli korda vastu pead. Ta lisas, et mees oli teda peksnud varemgi.

Kohtumeedikud kinnitasid, et Eken jäi halvatuks peksust – näiteks sinikas tema kõrval poleks saanud kuidagi looduslikult või keisrilõike tõttu tekkida, samuti pole lapsesaamise järel tavaline terviserike ajuverejooks.

Ekeni ema Nuran Yelkcenci oli paaril probleeme, kuid tema tütar jättis lahutusmõtted, kui jäi lapseootele. «Nii palju, kui me saame aru tema Facebooki-sõnumeist [sõpradele], käskis tema abikaasa tal laps ära sünnitada ja lahkuda,» rääkis Yelkenci. «Mees ei tahtnud, et me oleksime temaga. Temaga polnud kedagi teist peale tema abikaasa, kui tal ajuverejooks tekkis.»

Yelkenci sõnul pole mees ja tolle pere neil lasknud näha ka last. Ekeni venna sõnul lahutab mees lapse ema sihilikult oma pojast. «Me alustasime kohtuprotsessi. Nad tõid lapse ükskord pedagoogi ja psühholoogi saatel haiglasse. Tema mehe õde ütles mulle, et kui Kübra tahab oma last näha, peab ta tunnistust muutma,» rääkis Eken.

Ekeni abikaasa väitel valetavad nii naine kui tema pere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles