USAs Buffalos lasti maha neli inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buffalo politseiauto tulistamispaiga lähistel.
Buffalo politseiauto tulistamispaiga lähistel. Foto: SCANPIX

USAs New Yorgi osariigis Buffalos hukkus restorani juures toimunud tulistamises neli inimest, lisaks sai vigastada veel neli inimest.

Politsei ja pealtnägijate sõnul lahkusid inimesed kella 2.30 paiku suurelt peolt Main Streetil asuvast City Grill nimelisest restoranist ning siis oli ka tulistamine alanud, vahendas AP.

Politsei algatas mõrvari või mõrvarite tabamiseks inimjahi. Buffalo politseiameti pressiesindaja Michael DeGeorge rääkis AFP-le, et tema andmetel valgus mingi vaidlus või kaklus majast tänavale.

DeGeorge rääkis, et politseil pole kindlaid andmeid, kas tulistajaid oli üks või mitu, kuid praeguse seisuga otsivad korrakaitsjad mitut inimest.

Kolm haavata saanud inimest surid sündmuspaigas, neljas kannatanu aga haiglas.

Mõrvagrupijuht Dennis Richards rääkis, et ohvritest kaks olid mehed ja kaks naised.

Nelja haavata saanud mehe seisundi kohta meediale teavet ei jagatud.

Mõne meediaväljaande väitel oli tegemist pulmapeoga, mõne andmetel aga tänase pulmapeo nn ettevalmistusega. Väidetavalt on hukkunute seas mees, kes pidi täna pärastlõunal abielluma, vahendas WKBW TV.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles