Buffalos vahistatud mees ei pruugi olla tegelik mõrvar

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buffalo linnapea Byron Brown ja politseiülem Daniel Derenda (paremal) City Grilli juures.
Buffalo linnapea Byron Brown ja politseiülem Daniel Derenda (paremal) City Grilli juures. Foto: SCANPIX

New Yorgi osariigi Buffalo politsei pidas eile kinni mehe, keda kahtlustati veretöö korraldamises restorani City Grill juures, kuid kes hilisemate oletuste järgi võib-olla polegi juhtunuga seotud.

Erie maakonna ringkonnaprokurör Frank Sedita rääkis CNNi tütarfirmale WGRZ-TV, et ilmselt tuleb süüdistustest 25-aastase Keith Johnsoni vastu loobuda.

Politsei pidas Johnsoni kinni eile kahtlustatuna nelja inimese tapmises ja veel nelja haavamises. Politseinikud ja eriüksuse SWAT liikmed said mehe pärastlõunal kodust kätte.

Sedita rääkis, et hilisõhtul Buffalo politseinike kogutud fotomaterjal pani teda uskuma, et ilmselt peeti kinni vale inimene.

City Grill restoranis tähistas üks seltskond oma sõprade esimest pulma-aastapäeva. 30-aastane peigmees Daniel Mackin on kohaliku meedia andmetel üks veretöö ohvritest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles