Torm Kanaaridel lõi segi soomlaste puhkuseplaanid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laintemöll Tenerifel.
Laintemöll Tenerifel. Foto: SCANPIX

Sajad soomlased on oodanud puhkuselendu või kojupääsu Kanaari saartelt, kuna piirkonnas  mürgeldanud torm lõi segu lennugraafiku.

Näiteks Helsingist Lanzarotele teel olnud lennuk pidi tegema Las Palmases 24-tunnise vahepeatuse, vahendas yle.fi. Lennukis viibinud 187 reisijat jõudsid puhkusereisi sihtkohta eile õhtul.

Kõige rohkem on hilinenud lend Gran Canariale, mis pidi algama Helsingist eile kell 7.05. Viimaste andmete järgi on tõenäoline, et reis algab täna kell 15.40.   

Reisikorraldaja Finnmatkat organiseeris koos TUIfly Nordicuga puhkajate sõidutamiseks uue lennuki. «Ümberkorraldused algasid juba reedel, kui oli saanud selgeks, et Lanzarotelt ei saa lennuk suure segaduse tõttu õigel ajal väljuda,» jutustas Finnmatkate pressiesindaja Anni Aarni YLE-le.

Tema selgitusel tekitasid lisaks ilmale probleeme lennuki personalile kogunenud ületunnid, toitlustusega tekkinud probleemid ja ummikud lennuväljadel.

«See on äärmiselt vilets, kui puhkus seetõttu lüheneb,» tõdes Aarni.

Üle 30-tunnine hilinemine tähendab, et klient võib reisi tühistada ilma igasuguste kulutusteta. Viimaste andmete järgi on puhkuselennu tühistanud inimesi 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles