Preatoni plaanib Tjumenisse hotelli ehitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernesto Prestoni Tallinnas Harju maakohtus 2007. aastal.
Ernesto Prestoni Tallinnas Harju maakohtus 2007. aastal. Foto: Raigo Pajula

Itaalia ärimees ja hotelliketi Domina rajaja Ernesto Achille Preatoni kavatseb investeerida Tjumenisse (Uurali föderaalringkond, Tjumeni oblast) rajatavasse hotelli 25 – 30 miljonit eurot.

Oblasti investeerimispoliitika ja ettevõtluse osakonna teatel näeb projekt ette 185-190 numbritoaga hotelli ja lisaks ka aparthotelli, kus saab tube üürida pikemaks ajaks.        

Praeguste plaanid järgi ehitatakse hotellikompleks Maksim Gorki nimelisele tänavale, jäädes kaubandus- ja meelelahutuskeskuse Gudvin lähedusse.  

Uudisteportaali Russkaja Planeta andmetel tegeleb Preatoni praegu koos oma meeskonnaga hotelli projekteerimisega ja plaanib anda projekti riiklikku ekspertiisi märtsis 2015. Kui projekt kiidetakse heaks, siis võib ehitusega peale hakata juba sama aasta juunis. Ehitustööde orienteeruv kestvus on 24-36 kuud.

Hotellikett Domina rajati 1988. aastal. Praegu kuulub Preatonile hotelle Itaalias, Egiptuses ja Lätis, Eestis. Venemaal asub Domina ketti kuuluvaid hotelle Peterburis, Tomskis, Novosibirskis, Kaliningradis, Lipetskis ja Jekaterinburgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles