Belgia politsei võttis kinni kolm pantvangidraamaga seotud meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia politsei eriüksus Gentis.
Belgia politsei eriüksus Gentis. Foto: SCANPIX

Belgia politseinikud võtsid kinni kolm meest, kes väidetavalt hoidsid Gentis asuvas kortermajas pantvangis ühte inimest.

Pantvang pääses vabaks, vahendas AP.

Meeste tegutsemise motiiv pole teada, rääkis föderaalpolitsei pressiesindaja Annemie Serlippens ja lisas, et terroriaktiga antud juhul tegemist ei olnud. «Näib, et poliitilist motiivi polnud.»

Varem oli teatatud, et neli relvastatud meest sisenes hommikul kortermajja ja võtsid pantvangi inimese. Intsidendi tõttu korraldas politsei laiaulatusliku erioperatsiooni.  

Reutersi andmetel otsustasid politseinikud pantvangi vabastamiseks korterisse tungida. Kolm meest võeti kinni ja pantvang sai vabaks,. Mingeid relvi aga ei leitud. Varem oli teatatud, et korterisse sisenes neli meest, kel oli Kalašnikovi automaadid. «Tegelikult polegi päris selge, kas keegi üldse võeti pantvangi või mitte,» rääkis Serlippens.

Belgia ringhääling VRT teatas naabritele viidates, et kõnealust korterit kasutavad narkodiilerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles