Kanadas tappis mees kaheksa inimest ja enda

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanadas Edmontoni linnas tappis üks mees esmaspäeval kaheksa inimest, nende hulgas kaks last, ning võttis seejärel endalt elu.

«See on traagiline päev Edmontoni jaoks ja meie mõtted on kogukonnaga ning üritame aru saada, mis viis kaheksa inimese mõrvani,» ütles Edmontoni politseiülem Rod Knecht CBC-le.

Knechti sõnul leiti esimene surnukeha Edmontoni lõunaosast, kui politsei reageeris esmaspäeval kell  18.53 kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi 3.53 teisipäeva hommikul) teatele relvastatud mehest, kes piirkonnas liigub. Mees sisenes majja ja tappis keskealise naise, kes kuulutati surnuks sündmuskohal.

Seejärel kutsuti linna põhjaosas korrakaitsjad välja mehele, kellel arvati olevat suitsiidsed kavatsused. «Perekonna sõnul tundus mees olevat masenduses ja väga emotsionaalne,» rääkis Knecht. «Pereliikmed kartsid, et mees võib sooritada enesetapu.»

Selleks ajaks kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, oli mees lahkunud. Korrakaitsjad sõitsid mõned tunnid hiljem uuesti perekonna maja juurde ning avastasid seitse surnukeha – kolm naist, kaks meest ja kaks last.

Kaks tundi hiljem leiti Fort Saskatchewani linnas asuva restorani eest suitsiidsete kavatsustega mehe auto.  Mehe laip leiti restoranist kell 8.45 teisipäeva hommikul (Eesti aja järgi 17.45). Arvatav mõrvar oli sooritanud enesetapu.

Politsei ei avaldanud üksikasju, kuidas tapja ja ohvrid üksteist tundsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles