USA Today edetabel: 2014. aasta viis totramat krimilugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmus pätt Michael Whitington.
Rõõmus pätt Michael Whitington. Foto: Denveri prokuratuur

Rõõmsa naeratusega pangaröövel, naabreid häiriv itaallane, kes enda hinnangul on lihtsalt liiga hea seksija ja rasedale ettekandjale alkoholi sisse kallata üritanud äsjaabiellunu maandusid ajalehe USA Today aasta totramate krimilugude edetabeli tippu.

1. Naerata, sa oled politseifotol!

45-aastase Michael Whitingtoni kuritegu – pangarööv – võib ju olla üsna tüüpilist sorti, kuid seda kahtlemata pole tema politseifoto, kus mees laialt naeratab.

2. Saatuslik edevus

34-aastane Monica Hargrove kuulutati tagaotsitavaks seoses omaenese sõbra röövimisega. Aitamaks inimestel Hargrove’i tuvastada, kasutas politsei üht fotot naise Facebooki-kontolt. Et daam polnud rahul, et temast selline pilt avalikus ruumis ringleb, võttis naine ühendust politseijaoskonnaga ja palus selle mahavõtmist. Politsei kutsus ta sellest rääkima, kus naine kohemaid vahistati.

3. Suur pulmavahistamine

Pittsburgh’is laeval peetud pulmapidu läks sootuks hukka, kui seal tuli kakluse tõttu vahistada üks vabal ajal peole läinud korrakaitsja, kohaliku koolinõukogu liige ja ka peigmees. 33-aastane äsja abiellunud Mark Williams lõi väidetavalt külge ettekandjale ja üritas talle alkoholi kõrist alla kallata. Naine omakorda keeldus, viidates, et on rase. Sellest rüselus puhkeski.

4. Vale lokaal

Purjus 39-aastane Michigani naine saadi autoroolist kätte, sest loodetud kõrtsi asemel sõitis ta sisse hoopiski Van Bureni maakonna vangla parklasse.

5. Mürareostus hääleka seksiga

Tunnustades küll peaasjalikult kodumaiseid kurikaelu, märkis USA Today ära siiski ka ühe intsidendi Itaalias Paduas. Nimelt mõisteti liiga hääleka seksi eest kuueks kuuks vangi Vigodarzere mees. Naabrite hinnangul polnud tema korterist kostev oigamine, karjumine ja hoogne seks mitte ainult häiriv, vaid hakkas juba kahjustama maja ennast. 42-aastane süüdimõistetu ise aga õigustas end väitega, et on seksis lihtsalt liiga hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles