Video: päästemeeskonnad tõstsid lennuki sabaosa Jaava merest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Indoneesia päästemeeskonnad tõstsid täna Jaava merest välja AirAsia reisilennuki sabaosa, lennuki n-ö mustade kastide otsingud aga jätkuvad, vahendas Reuters.

Televisiooni vahendusel edastatud kaadritest on näha, kuidas tükk Airbus A320-200 sabast kerkis tänu tuukrite jõupingutustele õhkpadjaga pinnale.

Riikliku päästeteenistuse (BASARNAS) esindaja Supriyadi rääkis Reutersile, et tükk tuuakse Bornoe saarele Pangkalan Buni, kust rahvusvahelist päästeoperatsiooni koordineeritakse. Pukseerimine võib võtta aega 7-15 tundi, ennustas ta.

Tuukrid jätkavad töid samas piirkonnas, kuna n-ö mustad kastid ei tohiks olla sabast kaugemal kui üks kilomeeter, lisas Supriyadi.

AirAsia reisilennuk kukkus merre mullu 28. detsembril, olles teel Indoneesiast Singapuri. Selle pardal oli 162 inimest. Viimastel andmetel on merest leitud 48 surnukeha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles