Singapuri merevägi leidis alla kukkunud AirAsia lennuki kere

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesia päästeteenistus ja merevägi on toonud merest välja AirAsia lennuki mõlemad n-ö mustad kastid. Airbus A320-200 Kere oli aga seni leidmata.
Indoneesia päästeteenistus ja merevägi on toonud merest välja AirAsia lennuki mõlemad n-ö mustad kastid. Airbus A320-200 Kere oli aga seni leidmata. Foto: SCANPIX

Singapuri mereväe laev tuvastas detsembri lõpus alla kukkunud lennufirma AirAsia lennuki kere asukoha, ütles linnriigi relvajõudude ülem kolmapäeval.

Kaitseminister Ng Eng Hen ütles suhtlusvõrgustikus Facebook, et teda on teavitatud sellest, et üks otsingutel osalev Singapuri mereväe laev MV Swift Rescue on «tuvastanud Jaava meres AirAsia lennuki kere asukoha».

Indoneesiast Surabayast Singapuri teel olnud lennufirma AirAsia reisilennuk kukkus merre 28. detsembril. Lennukis oli kokku 162 inimest, päästjail on seni õnnestunud leida 46 ohvri surnukeha.

Praeguseks on merest välja tõstetud lennuki sabaosa ja välja toodud lennuki mõlemad mustad kastid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles