Tundmatu tappis Saksamaal kaks meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Saksamaal tulistas tundmatu isik seni teadmata põhjustel surmavalt kahte noormeest.

19- ja 23-aastane noormees hukkusid laupäeva õhtul Groitzschi väikelinnas Saksi liidumaal, kui keegi tundmatu neid tulistas. Kuriteo põhjus on veel väljaselgitamata, mistõttu politsei moodustas juurdluseks erikomisjoni, vahendab Spiegel-Online.

Politsei sõnul kuulis üks 28-aastane anonüümseks  jääda sooviv naine vanast laohoonest tulistamist. Kõigepealt kõlasid kaks ning seejärel veel kaks lasku. Tunnistaja sõnul põgenes seejärel kaks inimest. «Ma seisin rõdul. Pärast kaht esimest lasku arvasin, et see on ilutulestik,» ütles naine. Seejärel helistas ta aga politseisse, vahendab Stern.

Ametivõimud leidsid esmalt raudteeületuskoha juurest oma auto kõrvalt eluohtlike kehavigastustega 19-aastase noormehe. Ta viidi Borna haiglasse, kus ta hiljem suri. Veidi hiljem leiti laohoonest 23-aastane noormees surnuna.

Groitzschi linnas on varemgi sarnane juhtum toimunud. Eelmise aasta aprillikuus leiti laohoonest pisut eemal 27-aastane tapetud noormees. Kurjategijat pole seni tabatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles