Austerlane kaotas tita metroosse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austrias elas ärevaid hetki üle noor isa, kes unustas oma beebi Viini U6 liini metroosse.

Kui mees rongist väljus, avastas ta, et midagi on puudu – vanker tema beebiga. Tol hetkel, kui talle laps meenus, hakkas rong juba jaamast edasi liikuma.

Paanikas helistas mees kohe Wiener Linieni infotelefonile. Päevas umbes 2000 kõnet saavale infotelefonile tuleb tihti abipalveid vagunisse jäänud vihmavarjude või kottide pärast.

«Appi, ma unustasin oma beebi metroosse,» oli aga tavatu kõne, mis nõudis suuremat aktsiooni.

Kõik liinil olevad rongid peatati ja jaamades asusid metrootöötajad läbi otsima vaguneid. Beebi leiti üles üsna kiiresti ja kogu selle aja magusasti maganud imik anti tagasi isa kätte.

«Kui see mees mulle helistas ja ütles, et unustas oma beebi metroosse, ei suutnud ma seda alguses uskuda,» meenutas Wiener Linieni töötaja Ralf Hartwig Hochfilzer-Schützenhöfer. «Ta oli väga ärevil ja mõnda aega ei saanud ma isegi aru, mis liinil ta sõitis.»

«Pisut aega hiljem suutsime me beebi isale tervena tagastada. Ta oli maganud kogu intsidendi maha,» lisas Hochfilzer-Schützenhöfer. «Ma soovitasin isal sellest oma abikaasale mitte rääkida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles