Discovery peakontorisse tunginud relvastatud mees sai snaiprilt kuuli

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei andmeil on Discovery peakontorisse tunginud relvastatud mehe nimi James Lee, kes valutab südant hävimisohus planeedi pärast.
Politsei andmeil on Discovery peakontorisse tunginud relvastatud mehe nimi James Lee, kes valutab südant hävimisohus planeedi pärast. Foto: SCANPIX

Discovery telekanali peakontorisse USA-s Marylandis sisenes kolmapäeva õhtul relvastatud mees ning võttis inimesi pantvangi, kuid politsei snaipril õnnestus sissetungijat haavata ning ta võeti vahi alla.

Politsei teatel jäid pantvangid terveks ning nad toodi turvaliselt hoonest välja. Kui tõsiselt sissetungija haavata sai, pole veel teada, vahendas CNN.

Politsei andmeil on sissetungija näol tegemist Aasia päritolu mehega, kellel oli kaasas püstol ja ilmselt ka lõhkeained. Teadaolevalt tegi mees hoones püstolist vähemalt ühe lasu.

Politsei seostab sissetungija James Leed internetti postitatud vihase manifestiga, milles mees nimetab inimkonda kõntsaks ning heidab Discovery kanalile ette, et nad julgustavad inimesi parasiitidest lapsi juurde sünnitama.

«Inimesed on maailma kõige hävitavamad, räpasemad ja saastavamad olendid, kes oma võltsmoraalide ja sigimisega hukutavad selle, mis planeedist veel alles on,» seisis Lee manifestis.

Ta nõudis, et Discovery veenaks inimesi otsima lahendusi planeedi päästmiseks, kasutades selleks erinevaid saateformaate, kasvõi näiteks mänge, et muuta saated inimestele põnevamaks ja info neile paremini kohale jõuaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles