Steve Jobs tõi eile õhtul lagedale Apple-TV

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Jobs tutvustas eile Apple-TV`d.
Steve Jobs tutvustas eile Apple-TV`d. Foto: SCANPIX

Eile õhtul astus Steve Jobs taas suurele lavale, et tuua ajakirjanike ja investoriteni uudiseid. Enne ja pärast esitlust on kõige rohkem kõneainet pakkunud uus Apple-TV.

Kuulujutud uuest Apple-TV`st said eile kinnituse, kui  Jobs näitas suurelt lavalt väikest musta karbikest.

Selle väikse vidina väärtus on 99 dollarit ehk kuskil 1200 krooni, hind on oluliselt madalam kui Apple esimesel teleboksil, mida firma tutvustas juba 2006. aastal, kuid mis ei saanud kuidagi tuult tiibadesse.

Pihupesasse mahtuva uue teleboksi abil saab rentida seriaale ja filme. Esitlusel lubas Apple juhtfiguur, et seriaalide rendihind ei küündi üle dollari ja filmide puhul jääb see alla viie dollari. Neli aastat tagasi esitletud boksi kasutajad pidid sisu ostma.

Sama liini – veebi ja tele ühitamist on praegu lisaks Apple`ile ajamas ka teised suured tehnoloogiahiiud nagu Google, Microsoft ja Amazon. Nii on Apple-TV`le õige pea oodata ka konkurente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles