Meedia: Vene saadikud võtsid ENPAst lahkudes kaasa ka lambipirnid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ENPA istungitesaal.
ENPA istungitesaal. Foto: SCANPIX

Venelased tegid tühjaks oma kabinetid Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) hoones, keerates välja ka lambipirnid ja viies kaasa tualettpaberirullid, kirjutas sotsiaalmeedias Ukraina riikliku ökoloogiainspektsiooni pressisekretär Igor Tiholaz.

Postitus levis uudisena nii uraina-, vene-, inglise kui eestikeelses meediaruumis. Peagi selgus aga, et tegemist oli Tiholazi naljaga sotsiaalmeedias.

Vene delegatsiooni liikmed lahkusid oma kabinettidest skandaaliga, korjates kokku kõik kantseleitarbed, kirjutas Tiholaz.

«Tuttavad ajakirjanikud teatasid seda Strasbourgist, kuhu nad olid sõitnud ENPA istungile ja kus eile õhtul tõsteti Vene delegatsioon ukse taha… Nad (venelased — toim) lahkusid oma töökabinettidest skandaaliga, uksi paugutades. Kuid enne seda korjasid kokku kõik kantseleitarbed (pastakad, pliiatsid, A4-paberid, klambrilööjad), mõnes kohas keerati välja lambipirnid ning võeti kaasa tualettseep ja WC-paber,» jutustas ta.         

ENPA büroo esindajad oli väga üllatunud, kuna nägid midagi seesugust esimest korda, vahendas UNIAN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles