Eesti veokijuht jäi Norras kuristiku servale kinni

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti veokijuht norras
Eesti veokijuht norras Foto: Ekraanitõmmis Fædrelandsvennen'i lehelt

Norras sattus eile Eestist pärit veokijuht hätta, kui sõitis valele teele ning jäi kaljuseina ja kuristiku vahele kinni.

«Ma sõitsin Mandalist Marndalisse. GPS saatis mind sellele teele, mis muutus järjest kitsamaks. Nüüd ei saa ma enam edasi ega tagasi,» rääkis autojuht Valeri ajalehele Fædrelandsvennen.

Veokijuhi tööandja OÜ Kauritel juhataja Marko Noviki sõnul leidis intsident aset eile kella 16 paiku. Eile tellitud puksiir jõudis kohale täna ning 24 tundi hiljem ehk täna kella 16 paiku oli veoki väljatoomine lõppjärgus.

Novik ei osanud öelda, kuidas kogenud autojuht Norras sellisesse olukorda sattus. «Ta (veokijuht – toim) ise ka ütles, et ei tea kuidas juhtus. Ta sõitis ja keeras liiga vara ära. Õige mahasõit oli sealt natuke edasi,» selgitas Novik.

Kui esialgu levisid teated, et veokijuht jäi kaheks päevaks kuristiku servale kinni, siis need ei vasta tõele. Noviki sõnul levis see väide ilmselt arusaamatuse tagajärjel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles