Leht: Tuntud Soome kelm noolib nüüd Eesti naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste pesu.
Naiste pesu. Foto: Marina Pushkar/Postimees

Juba üle 15 aasta Soome politsei huviorbiidis olnud petis, kes end sageli teleprodutsendina esitleb, on nüüd ilmselt kolinud Tallinna ja meelitab Eesti naisi oma seksmängudes osalema.

«Tundemärgid ja tegutsemisviis on sarnased,» rääkis Iltalehtile tallinlanna, kes ühe kahtlase mehega kokku puutudes leidis üles ajalehe viie aasta taguse artikli, kus räägitakse petise tegutsemisviisist.

Helisingi politsei teab praeguseks 49-aastast meest juba üle 15 aasta. Petis on lähenenud naistele end telefonitsi tele- või raadiotöötajana esitledes ning kutsunud naisi saadetesse ja konkurssidele. Tõde on paljasutunud alles siis, kui naised on olnud nõus mehega kohtuma – pettur on meelitanud neid intiimteenuseid osutama ja endaga vahekorda astuma.

Väidetavaks telesaateks valmistumiseks on ta palunud naistel mängida endaga erootilisi mänge – käskinud endale sukkpükse jalga tõmmata või muid naiste pesuesemeid selga panna.

Iltalehtiga suhelnud tallinlanna rääkis, et mees lähenes talle kõigepealt SMSidega, seejärel aga ka sotsiaalvõrgustikus Facebook. Mees olevat jätnud mulje, et tahab uurida midagi iluteenuste kohta ning tegeleb ise mingisuguse raadioprojekitga.

Sealjuures tahtis mees, et naine teeks talle maniküüri, meigi ja soengu, mängides samal ajal mehe ülemust. Mees aga oleks alluv ja ühtlasi ka koristaja.

Naine pidas juttu väga kahtlaseks ning ta asus internetist mehe tausta uurima. Viimati suhtles ta mehega selle nädala alguses. «Küsisin SMS-is, kas mu abikaasa saaks temaga kontakti, et küsida lisainfot projekti koha. Vastust pole senini saanud.»

Naine avaldas lootust, et tema lugu hakkab levima ning siis teavad ka teised naised sellisest mehest hoiduda.

Helsingi politsei vanemkonstaabel Tuija Kivinen kinnitas lehele, et teab petturit juba aastaid. Mees tegutseb Kivineni sõnul seaduse piirimail ja pole seni teinud midagi sellist, mille põhjal saaks teda süüdistada seksuaalkuritegudes.

Sotsiaalmeedias kasutab mees vale nime. Oma praeguseks elukohaks on ta märkinud Tallinna.

Postimehega võttis ühendust estlanna, kellel on olnud mehega isiklikke kokkupuuteid. Avaldame ta kogemuse muutmata kujul:

«Ma olen ka selle mehega kokku puutunud, sama jutt põhimõtteliselt, ainult et me kohtusime päriselus. Ta uuris kohe, mis mu nimi on ja lisas Facebookis sõbraks. Hakkas kirjutama. Väga kahtlane jutt, viisakusest vastasin midagi. Ta tahtis, et ma talle külla läheks (mida ma ei teinud) ja temaga kokku saaks. Ta ütles, et tahab mu varbaküüsi lakkida jms. Lõpuks hakkas ta kirjutama, et tahab minu juurde koristama ja pesu pesema tulla. Et temal ülemus käskis nädal aega seda teha. Siis tuli «ülemuselt» käsk, et tuleb teha selline asi nagu girls weekend, mis tähendas seda, et võiks minna klubidesse Vabank, Prive ja teistesse kohtadesse. Ta tahtis, et mina oleks tema boss, peaksin teda riietama naisteriietesse, et ta näeks võimalikult naiselik välja- make-up ja kogu kompott ikka. See kõik oli nii kahtlane, ma vältisin teda nii palju kui võimalik, aga ta lihtsalt ei lõpetanud suhtlemist. Asi lõppeski sellega et ma kustutasin ta Facebookist ja panin blokeerisin ta ära. Tõesti tuleks hoiatada tema eest, tema Facebooki kasutaja on Ripsa Mikkola. Seal on pildid ka avalikud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles