Kaljurand: kui Minski kõnelustelt tuleb kasvõi natukenegi midagi positiivset, on see juba hea

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand
Marina Kaljurand Foto: Mihkel Maripuu

Homme Minskis toimuvalt «Normandia formaadi» kohtumiselt ei ole suurt läbimuuret oodata, kuid kõnelusi Ukraina kriisi lahendamiseks tuleb igal juhul jätkata, arvas välisministeeriumi asekantsler Marina Kaljurand.

Marina Kaljurand rääkis saates «Vabariigi kodanikud», et homsete kõneluste tulemusi on väga raske ette näha, vahendas ERR Uudised. «Selge see, et midagi üllatavat või üllatavalt positiivset sealt ei tule. Kui tuleb kasvõi natukenegi midagi positiivset, on see juba hea.»

Kaljuranna sõnul on seegi juba hea, kui on näha, et kõneluste osapooled on valmis omavahel rääkima, ta jagab Saksamaa liidukantsleri Angela Merkeli arvamust, et Ukraina kriisile on kõige parem diplomaatiline lahendus.

«Aga selleks, et diplomaatiline lahendus töötaks, tuleb rääkida, tuleb suhelda ja see ei tohi toimuda üle Ukraina pea,» rõhutas saatekülaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles